Szülőknek

Klubok, körök

Plébániai babaklub
 A biai és a torbágyi katolikus plébánián keddenként délelőtt 9 és 11 óra között babaklubot tartanak. Tagjaik túlnyomórészt katolikusok, de reformátusok, vallástalanok, keresők is vannak közöttük. Valaki első babájával érkezik, de vannak akik két gyerkőccel jönnek, s olyanok is, akik már a sokadik gyermeküket hozzák.
http://www.szeretetlelke.hu/baba-mama%20klub.html

Babaklub Biatorbágyon a Védőnői Szolgálat szervezésében.
Minden hónap (kivéve július, augusztus, december) utolsó péntekén várja a kismamákat és kisgyermekes családokat gyermekkel együtt. Mindig más-más érdekes témában, különböző előadókkal. Az előadás a Faluház I. emeleti termében van és általában 10.00 órakor kezdődik.

BIATORBÁGYI FOTÓKLUB
Harmadik szerdán, 18.30-tól (Faluház)
Információ: Horváth Imre 06/30 343-2835
www.biai.hu/fotoklub.htm

 

Sport, tánc

Kriston Intim Torna Biatorbágyon orvosi tanácsadással
vezeti: Dr. Skultéti Judit
Létszámtól függően indulnak kiscsoportos foglalkozások Biatorbágyon, aktuális időpontok a főoldalon.
A 12 órás tanfolyam 3 fő részből áll:
1. Tabuk oldása: intim testrészeink ismerete, szexuális egészségünk összetevői, orgazmus-készség fokozása, oda-vissza hatások nő-férfi között, női szerepeink, menstruációs görcs oldása, tanulási folyamataink-neveltetésünk hatása, szülésre felkészülés, változókor sajátosságai, szexuális fejlődésünk – gyermekeink egészséges szexualitása, stb.
2. Női szerveink védelme: alhaskárosító szokásaink „áthangolása”, székrekedés megoldásának lehetőségei, aranyér kialakulásának megelőzése, testmozgás „női módon”, vizeletürítési, székelési szokások, női szervek süllyedésének megelőzése, enyhítése, stb.
3. Gátizomtorna elemeinek elsajátítása: lépésről lépésre tanuljuk meg a mozgásokat, tapasztaljuk meg a mozgásérzetet, a tanfolyam végén mindenki a saját problémája megoldásához legideálisabb gyakorlatsort kapja. Az érintett témákkal kapcsolatban a további ismeretek bővítéséhez az általam összeállított könyvajánló nyújt segítséget.
Érdeklődés, bejelentkezés: 06-30-297-1650, gatizomtorna@gmail.com, további infók:www.intimorvos.hu

NŐI TORNA
Biatorbágy, Hétfő, 7.30 – 8.30-ig      (Faluház)
Általános konícionáló torna, különös tekintettel a gerinc mobilizálására,  a törzsizmok erősítésére, a vénák rugalmasságának megőrzésére és az intim részekre.
A tornát Misurdáné Bugya Katalin, gyógytornász-fizioterapeuta tartja.
Információ: 06 70 279 0484; katab72@yahoo.com

 

Nyelvoktatás

Ingyenes spanyol klub anyanyelvű és magyar tanárok vezetésével
a Babukában (Kassai u.23.): csütörtökönként 17.00-18.30-ig.
Gyere, ha kicsit már beszélsz, de szeretnél gyakorolni és ismerkedni a spanyol kultúrával, szokásokkal és ételekkel. Carlos és Péter vár, ha elmúltál 13 éves és még nem vagy 99. Információ: 06-30-99-41-526

 

Kedves Olvasónk!
Mivel az oldalon szereplő információkat nem kapjuk meg automatikusan hivatalos úton, ezért azok tájékoztató jellegűk!
Kérjük segítsd munkánkat azzal, hogy ha hiányosságot, pontatlanságot találsz az oldalon, jelezd nekünk a biatorbagy@babamama.info email címre.
Köszönjük!